Pink Bird Video

Stiftet af Katja Hemming Hansen

I dag kan du ene mand eller kvinde producere professionel video på en smartphone. Og grejet? Det kan ligge i din lomme.

Det giver virksomheder nye muligheder, som jeg hjælper med at folde ud.

Jeg afholder kurser i mobilvideo, holder foredrag, rådgiver og producerer videoer for virksomheder.

Efter mere end 25 års erfaring med videoproduktion, er jeg stadig pjattet med levende billeder – og allermest med at indfri potentialet i den enkelte virksomhed.

I mit faglige virke trækker jeg på erfaring som blandt andet TV-instruktør i DR, arbejdet som selvstændig videoproducent og som ekstern underviser, vejleder og eksaminator på KEA (Københavns Erhvervsakademi).

Min baggrund

✔ I 2016 udviklede og afholdt jeg det første kursus i mobilvideo.

✔ Jeg har en baggrund som journalist og TV-tilrettelægger. Jeg var blandt andet 7 år i DR, hvor jeg udviklede koncepter og instruerede TV til DR1, DR2 og DR3.

✔ Jeg er medstifter af Videokonsulenterne og har her hjulpet nogle af de største og mindste danske organisationer i gang med at producere professionelle videoer med mobilen, som Dansk Metal, Københavns Kommune, Enhedslisten, Børsen og mange flere.

✔ Fra 2016 tilknyttet som ekstern underviser på KEA (Københavs Erhvervsakademi) på forskellige kurser som Videokommunikation, Kommunikation i Praksis samt Brugervenlighed og grafisk design.

✔ Efteruddannelse i et diplomfag Kommunikations- og PR-strategi DMJX.

✔ Efteruddannelse hos Bigum & Co i online markedsføring.

✔ BA fra RUC i kommunikation.

Find alle detaljerne på LinkedIn. Her deler jeg ud af min viden. Inviter mig gerne til dit netværk, hvis du vil holdes opdateret.

Køkkenhaveblogger

Når jeg holder fri, så bruger jeg meget af min tid i min køkkenhave sammen med min datter. Her får jeg jord under neglene og hjemmedyrkede grøntsager på bordet. Og det kan jeg selvfølgelig slet ikke lade være at fortælle om. Du kan læse om min kærlighed til køkkenhaven på minkøkkenhave.dk og se med på Instagram. Billedet fra køkkenhaven til højre (eller nedenunder på mobil) er taget af fotograf Line Hjort.
Om Pink Bird - Katja Hemming Hansen står bag

JA TAK!

Jeg vil gerne høre om min virksomheds muligheder.