Videoproduktion

Har du brug for en videoproduktion? Og hvad er formålet med din video?

Herunder kan du se en række eksempler på videoer med forskellige formål.

De er dermed også produceret på variende vilkår og budgetter. 

JA TAK!

Jeg vil gerne ha’ et bud på hvilken video, der vil være bedst for min virksomhed og et uforpligtende tilbud.

SKAB TILLID MED EN PRÆSENTATIONSFILM

Vi vil gerne vide, hvem vi køber af – vi køber nemlig helst af dem, som vi kender og kan lide. Med en præsentationsfilm hjælper du din potentielle kunde med at lære dig og din virksomhed at kende. Enda i en langt mere personlig form end en klassisk about-tekst. Videoen handler om i hvilke typer af processer, man kan bruge erhvervspsykologerne HR7.

INVITER MED “BEHIND THE SCENES”

Vis din kunde eller bruger hvordan I arbejder eller hvordan der ser ud “behind the scenes”. Det kan være fascinerende at få et indblik bagom og det kan skabe forståelse for dit produkt. I denne videoproduktion for Metroselskabet følger jeg en byggeleder en dag, mens han arbejder på Cityringen under Kongens Nytorv.

VIS HVEM DINE ANSATTE ER MED MEDARBEJDERVIDEOER

Der er mange gode grunde til at præsentere dine medarbejdere i hver deres video. Som mennesker kan vi lettere forholde os til og skabe relationer med mennesker end med et logo. Da medarbejderne ofte vil være din forretning udadtil, så skaber det  tillid til din virksomhed, at møde nogle af de mennesker der står bag din virksomhed. Photografica har fået lavet videoer af de fleste af de sælgere, man som kunde møder i butikken.

FÅ EN RELATION TIL DINE KUNDER MED CONTENT MARKEDSFØRING

Klassisk markedsføring hvor en kunde udsættes for en reklame, som han eller hun ikke har bedt om er under pres. Imens vinder content markedsføring frem. Det er her du skal servicere din potentielle kunde med indhold, som hun kan lære af, eller som hun kan bruge og få værdi af her og nu. I videoen her lancerer Champost en ny type jord, der egner sig godt til forspiring af planter. I en minuts videoguide kan man lære at lave sine egne planter.

VIS DINE KUNDER HVORDAN DIT PRODUKT KAN BRUGES

Med en film om dit produkt – om det er en fysisk vare eller en service – så får din potentielle kunde lettere ved at se, hvordan dit produkt kan bruges. Hun bliver måske også inspireret til at bruge dit produkt på andre måder, end hun havde forestillet sig. Videoproduktion for ViSSEVASSE, der primært sælger plakater. Videoen er inspiration til, hvordan man skaber en nordisk stemning i sit hjem – også med plakater.

Hvad koster en videoproduktion?

Prisen på en færdig video afhænger af flere forskellige ting, blandt andre:

Hvor lang skal videoen være, hvor mange forskellige steder skal din film optages, hvor mange skal medvirke, skal der bruges særlige effekter eller animation og hvor meget lys skal der sættes.

Jeg kan eventuelt levere videoer til jeres sociale medier på abonnement.

JA TAK!

Jeg vil gerne ha’ et bud på hvilken video, der vil være bedst for min virksomhed og et uforpligtende tilbud.