fbpx

Blog om videomarkedføring

På min blog om videomarkedsføring deler jeg ud af min værktøjskasse.

Den har jeg samlet med omhu gennem 25 år.

Gennem erfaring fra som tv-instruktør i DR, som producer af videoer til sociale medier og som underviser i diverse dicipliner i kommunikation på KEA, hvor jeg er tilknyttet som ekstern underviser, vejleder og eksaminator.   

Her på bloggen om videomarkedsføring vil du primært finde indhold, der hjælper dig igang med eller hjæper dig videre med mobilvideoproduktion – og ikke mindst hvordan du får succes med dem på sociale medier.

Jeg hælper virksomheder med at få opmærksomhed med video.

Jeg hedder Katja Hemming Hansen og du kan læse mere om min baggrund her >>

Læs hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed her >>

Find 1 dags mobilvideo kursus her >>

Find foredrag om mobilvideo her >>

Find rådgivning om videomarkedsføring her >>

Læs om videoproduktion her og se hvordan vi kan arbejde sammen >>